O nama

Mi brinemo za Vaše zdravlje

Dom zdravlja ‚‚Medicus Universalis‚‚ je novoosnovana zdravstvena ustanova oformljena u cilju poboljšanja opšteg zdravlja svojih korisnika.

Na nas se uvek možete osloniti pre svega zbog izuzetnih doktora koji su vrhunski stručnjaci i prfesionalci u svojim oblastima. Opšti lekar, ginekolog i pedijatar vam je na raspolaganju, zajedno sa specijalistima - i sve u sofisticiranom okruženju sa posebnim naglaskom na visoki nivo brige koji će zadovoljiti i najzahtevnije klijente.

Rešenjem Ministarstva zdravlja utvrđeno je da su ispunjeni svi potrebni uslovi u pogledu kadrova, opreme i prostorija za obavljanje zdravstvene delatnosti na primarnom nivou zdravstvene zaštite.

Kvalifikovani stručni tim, tehnološki najsavremenija medicinska oprema ivisoki standardi koji su postavljeni omogućuju nam da brzo i pouzdano razrešimo najteže kliničke probleme.

‚‚Medicus Universalis‚‚ je jedinstven privatni medicinski objekat u srcu Šumadije u čiji smo izgled i uređenje uložili dosta pažnje i truda. Objekat u kome se nalazimo je savremen i urađen prema najvišim standardima, a sve u cilju kako bi se naši korisnici osećali što prijatnije i zadovoljnije.

Dom zdravlja je razvijen i podržan od strane mreže domova zdravlja ‚‚Medicus Universalis‚‚ jedne od najvećih privatnih zdravstvenih ustanova u Centralnoj Srbiji. Posvećen je pružanju besprekornog nivoa praktičnog, visokokvalitetnog lečenja i nege pacijenata u Kragujevcu i okolini. Preko svoje mreže saradnika i konsultanata na brz i jednostavan način pružamo nabolju medicinsku uslugu svojim korisnicima.

Doktori iz oblasti ginekologije i akušerstva, pedijatrije, hirurgije, radiologije, endokrinologije, otorinolaringologije, oftalmologije, opšte medicine, medicine rada, neuropsihijatrije i psihologije, sa svojim dugogodišnjim iskustvom pružaju zdravstvenu zaštitu najvišeg kvaliteta, a najsavremeniji aparati dopuna su njihovog iskustva i znanja.

U našem domu zdravlja, svakom pacijentu se izdvaja dovoljno vremena za pregled i potrebne konsultacija o rezultatima. Zahvaljujući preciznom procesu planiranja pojedinačnih poseta, ne morate čekati satima u prostorijama za čekanje I gubiti svoje dragoceno vreme. Umesto toga dođite u određeno zakazano vreme.

Laboratorija i analize

U okviru Doma zdravlja ‚‚Medicus universalis‚‚ nalazi se laboratorija sa najsavremenijom opremom. Kod nas možete lako i brzo uraditi sve vrste biohemijskih analiza i pretraga.

  • Laboratorijska obrada krvi
  • Laboratorijska obrada urina
  • Patohistologija
  • Citološke analize
  • Hormoni I tumor markeri
  • Alergeni iz krvi
  • Analize za autoimune bolesti
  • Helikobakterije
  • Virusi

Zakazite pregled online bez cekanja.

Da biste zakazali pregled molimo Vas kontaktirajte nas na tel:034/ 203 786 ili zakažite pregled putem forme.

Kontakt

Domovi zdravlja Medicus Universalis predstavljaju mrežu domova zdravlja lociranih u Centralnoj Srbiji i to u Šumadiji i Rasinkom okrugu.

Gde se nalazimo?

Industrijskoj br. 7 Kragujevac
Zgrada Romanije I sprat

034 203 786

office@medicusuniversalis.rs

Promocije